Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt penthouse med spatiös takterrass och panorama havsutsikt

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Välkommen till en svårslagen bostad med unik havsutsikt. Med gigantisk terrass och stor hörnbalkong njuts solen från morgon till kväll!

Detta fantastiska nybyggnadsprojekt uppförs för närvarande i sydvästra Mallorca och som består av endast åtta exklusiva lägenheter - alla med utsikt över Medelhavet! Den förstklassiga takvåning som presenteras här är utrustad med material av hög kvalitet som vackra golv med natursten i sällskapsrummen, ett toppmodernt utrustat kök med inbyggda vitvaror och bänkskivor i sten, fyra sovrum, alla med moderna och eleganta badrum en-suite. Rymliga ljusa rum, fönsterfronter från golv till tak och en vacker patio ger riklig ljusinsläpp. Den absoluta höjdpunkten i denna exceptionella takvåning är den stora takterrassen med privat pool och fantastisk havsutsikt. En livsstil i lyxklassen! I den trevliga utemiljön kommer det att finnas ett gemensamt poolområde med soldäck. Det finns två parkeringsplatser i det underjordiska garaget som lätt kan nås med hissen som också går upp till takterrassen. Denna exklusiva bostad har ett perfekt läge med bara några minuter biltur till vackra badstränder, den kungliga golfbanan Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger och kaféer. Huvudstaden Palma ligger också inom nära räckhåll. Missa inte denna fantastiska möjlighet.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  6634
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 216 079 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: