Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt av duplex-penthouse med pool - Sold

Fakta Bilder

143m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Unik tillfälle i populär omgivning

Detta duplex-penthouse är ett unikt byggprojekt belägen i det populära Santa Catalina. Bostadens konstruerade område är på ca 143m2 med en takterrass om ca 44m2. I entréplan kommer det att finnas en välkomnande hall med en gästtoalett och tvättstuga, huvudsovrum med badrum en suite och dressing room, ytterligare två sovrum varav ett med privat badrum en suite. Övervåningen kommer att erbjuda ett stort komplett utrustat kök med vardagsrum/matsal i öppen planlösning och med access till en stor takterrass med privat pool och city-utsikt. Denna bostad är mycket unik för området, då det kommer att finnas en privat pool på byggnadens tak. Strax utanför Paseo Maritimo finns det livliga Santa Catalina-distriktet som har vuxit upp runt sina lokala färskvaruprodukter. Detta internationella område är alltmer populär med en trendig bohemisk känsla fylld med kaféer, barer och restauranger.

 • Boyta

  143m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7317
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: