Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb takvåning med stora soliga terrasser i eftersökt område - Sold

Fakta Bilder

272m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

I ett mycket populärt bostadsområde med två stora poolområden och en vacker och välvårdad trädgårdsanläggning ligger den stora och mycket eleganta takvåning i Santa Ponsa med en bostadsyta på 272 kvm och underbara soliga terrasser både med och utan tak. Våningen innehåller en mycket rymlig salong och matsal, ett komplett utrustat kök med matplats, ett stort och elegant sovrum med mycket tjusig badrum, jacuzzi och dressingroom intill. Det finns ytterligare två sovrum och två badrum. Nästan alla rum leder ut till en av de sköna uteplatserna. Övriga faciliteter av detta moderna och bekväma hem är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, elvärme, porttelefon med video samt en parkeringsplats. Detta utsökta bostadsområde är lugnt men centralt beläget, i närheten av vackra sandstränder, ett flertal golfbanor, Santa Ponsa Country Club och småbåtshamnen Port Adriano med sina trevliga barer och restauranger.

 • Boyta

  272m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5173
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: