Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Påkostad renoverad våning med drömblick över Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Fantastisk lägenhet med makalös fri sikt över havet i Port Andratx – gå inte miste om detta tillfälle!

Den totalrenoverade lägenheten som bjuder på en imponerande fri sikt över havet är ett tillfälla att inte gå miste om! På ett bebyggd område av ca 95m2 finns ett ljust vardagsrum med matplats och integrerad komplett utrustat kök med frukostbar från Bulthaupt, ett sovrum med privat badrum en suite samt ett sovrum med separat badrum. Från vardagsrummet leder stora dörrpartier ut till den underbara stora överbyggda terrassen som bjuder på en härlig havsutsikt och är perfekt att användas året runt. Bostaden själv är unik när det gäller läget och bekvämligheter och ingår också i en fantastiskt gatet community med två stora gemensamma pooler och en charmig trädgårdsanläggning. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara boende erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt och möjlighet för köp av en parkeringsplats. Port Antrax är en fascinerande lyxort på sydvästra Mallorca. Den attraktiva hamnpromenaden bjuder på ett stort utbud av exklusiva restauranger, trendiga barer, kaféer och shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2916
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: