Lavin Estates | Högkvalitativ totalrenoverad lägenhet i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ totalrenoverad lägenhet i El Terreno

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i El Terreno

Modern lägenhet med stor terrass och privat hälsopool

Den totalrenoverade inflyttningsklara duplexlägenheten ligger i det populära området El Terreno på en lugn sidogata och bara några minuters biltur från centrala Palma. Det byggda området på ca 170m2 är fördelat på två våningar och erbjuder ett rymligt vardagsrum / matsal, ett öppet komplett utrustat kök, två sovrum, ett modernt badrum, ett förråd samt en gästtoalett. Båda våningsplan har utgång till de vackra terrasserna. Den nedre har tillräckligt med utrymme att koppla av på samt en egen hälsopool. Bostaden förfogar över egen ingång och är utrustat med tvåglasfönster, golvvärme, rörelsedetektorer och ett larmsystem. El Terreno är ett lugnt bostadsområde, inte långt från Paseo Maritimo, hamnen och Porto Pi köpcentrum. Även Palmas gamla stad med sina imponerande historiska byggnader, gömda innergårdar samt många attraktioner, restauranger, kaféer och shopping är bara några minuters bilfärd bort.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7337
 • Badrum

  2
 • Pris

  897 345,00 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: