Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig familjevilla på landet

Fakta Bilder

237m2 4 Sovrum i Calvia

Mitt i naturen – hemtrevlig bostad med vidsträckt utsikt

Den totalrenoverade villan är en perfekt bostad för den stora familjen och finns i utkanten av byn Calvia. Den ca 1.500m2 stora tomten ligger mycket privat och bjuder på en spektakulär blick över det vackra mallorcinska landskapet och de imponerande Tramuntana-bergen. Husets boyta är omkring 237m2 fördelade över två våningar. I nedre planet ligger i öppen planlösning det generösa vardagsrummet med matplatsen och det integrerade komplett utrustade köket med grovkök intill, dessutom ett TV-rum, kontorsrum, ekonomiutrymmen och dubbelgaraget. En trappa upp i entréplan ligger sovavdelningen med bekväma fyra sovrumssviter. Härifrån når man den härliga utemiljön med flertal terrasser och uteplatser för både sol och skugga, en svalkande pool och allt omgiven av en stor grönskande trädgård. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, öppen spis, automatisk garageport samt automatisk trädgårdsbevattning. Den genuina byn Calvia ligger vid foten av Sierra Tramuntana som bjuder på äkta sydländsk charm. Den sydvästra kusten av Mallorca med många fina stränder och badvikar, stort utbud av restauranger, barer och shopping ligger bara 10 bilminuter bort.

 • Boyta

  237m2
 • Tomt

  1500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2910
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 127 723,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: