Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär nybyggnationsprojekt – villa med havsutsikt i Costa den Blanes - Sold

Fakta Bilder

525m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Fantastiskt arkitektritad villa med panoramablick över takåsarna i Portals Nous och mot Medelhavet

Ett tillfälle man int får missa – enastående villa byggd efter senaste standard och bästa design i exklusivt bostadsområde Costa den Blanes! Fastigheten med en konstruerat yta på ca 525m2 ligger på en stor tomt fördelat över två våningsplan. På entréplan finns det stora master bedroom med badrum en suite och walk-in-closet och tillgång till en av terrasserna, dessutom två sovrumssviter till varav det ena har utgång till en terrass. Det nedre planet har ljus och öppen planlösning med vardagsrum/matsal och komplett utrustat kök med matplats och angränsande förråd – alla rum leder ut till den stora terrassen med grillplatsen, det vackera poolområdet samt den subtropiska medelhavsträdgården med palmer. I bottenvåningen finns ett extra sovrum med eget badrum och en gästtoalett. Övriga faciliteter som denna vackra ombyggda villan erbjuder är förutom den vackra utsikten över havet, flertal öppna och täckta terrasser, tvåglasfönster, ett dubbelgarage med automatisk port, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, alarmsystem och automatisk trädgårdsbevattning. Costa den Blanes är ett lyxigt bostadsområde på kullarna ovanför den eleganta hamnen i Puerto Portals. Här kan du nå på några minuter många utsökta restauranger, trendiga barer och butiker. De magiska sandstränderna och vikarna på sydvästra Mallorca liksom öns huvudstad Palma kan nås på några bilminuter.

 • Boyta

  525m2
 • Tomt

  1250m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2917
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: