Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad villa med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

447m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

På bästa läge i Nova Santa Ponsa - magnifik villa med takterrass

Den helt nyrenoverade villan med ljuvlig sydvästläge erbjuder fantastisk havsutsikt och vackra solnedgångar. Under moderniseringen var stor vikt lagt vid användningen av material av högsta kvalitet och toppmodern utrustning. Den rymliga salongen/matsalen med öppet modernt kök och totalt fyra sovrum och fyra badrum är inredda i återhållsam chic som skapa en elegant atmosfär. Alla rum har access till den underbara utemiljön som omfattar överbyggda och öppna terrasser, en inbjudande swimmingpool, grillområde och allt omgiven av en vacker Medelhavsträdgård. En stor takterrass bjuder på spektakulär utsikt över havet, kusten och de majestätiska Malgratöarna. I närheten av bostaden finns ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter, liksom många restauranger och butiker. Den nya exklusiva marinan Port Adriano och flera underbara sandstränder på den sydvästra kusten av Mallorca kan nås på några minuter.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, grovkök, video intercom, garage med elektrisk port

 • Boyta

  447m2
 • Tomt

  1275m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  6618
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: