Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Här finns möjlighet att förvärva en underbar familjevilla i hög standard - Sold

Fakta Bilder

Här finns möjlighet att förvärva en underbar familjevilla i en mycket hög standard - Sold

Lugnt läge - attraktiv villa i Medelhavsstil på sydvästra Mallorca

Här finns möjlighet att förvärva en underbar familjevilla i hög standard till ett mycket förmånligt pris. Arkitektritad med fönster i alla väderstreck och med ett fantastiskt ljusinsläpp. Helt nyrenoverat i Medelhavsstil med ett utmärkt läge, lugn men ändå nära till centrala Santa Ponsa och bara några minuters bilfärd till de tre golfbanorna, stränderna och marinor. Här kan man njuta av exklusiviteten hos en av de mest eftertraktade villaområdena i sydväst och samtidigt dra nytta av en perfekt infrastruktur och närhet till Palma och flygplatsen. Bottenvåningen i det eleganta och högkvalitativ utrustade huset välkomnar med en attraktiv entré med galleri, ett rymligt vardagsrum/matsal med den överbyggda terrassen utanför, ett komplett utrustat kök med matplats och grovkök intill, ett litet sovrum eller kontor och ett badrum. På övervåningen ligger huvudsovrummet med privat badrum och ytterligare två sovrum med delat badrum och två terrasser med vidsträckt panoramautsikt över det vackra landskapet. Det fina utomhusområdet bjuder på en välskött trädgård, soldäck och en stor pool.

Utrustning: Elektrisk centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, larmsystem, utomhusparkering, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  207m2
 • Tomt

  1021m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  6619
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: