Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk spansk villa med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Familjevilla i lantlig stil med utsikt över golfbanan och Medelhavet

Med härlig söderläge ligger denna attraktiva villan i ett litet exklusivt residens i Cas Catala direkt ovanför golfbanan Bendinat. Från de vackra terrasserna kan du njuta av en fantastisk utsikt över de gröna områdena på golfbanan och mot Medelhavet. Huset är byggd och designad i klassisk spansk stil och består av ett öppet ljust vardagsrum med matsal i fil, ett fullt utrustat modernt kök, en mastersvit med privat badrum, två sovrum, ett separat badrum, ett arbetsrum och flertal sköna terrasser och uteplatser. Residenset erbjuder en välskött trädgårdsanläggning med ett stort gemensamt poolområde i dess mitt. Cas Catala har ett mycket bra och centralt läge på den sydvästra kusten av Mallorca med närhet till många härliga stränder, den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, trendig barer och butiker, den välkända golfbanan Royal Bendinat och Palma stad som ligger inom bekvämt bilavstånd.

Utrustning tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, ett garage samt en parkeringsplats på tomten .

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7339
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: