Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggt Penthouse med havsutsikt och privat takterrass med pool - Sold

Fakta Bilder

158m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Nu har du en unik chans att förvärva ett exklusivt penthouse som har privat terrass med pool i en fastighet under konstruktion i efterfrågade San Augustin. Suveränt läge i mysiga kvarter med utsikt över havet och gångavstånd till vattnet. Huset består av tre våningsplan med en våning på varje plan. Skandinavisk stil, naturliga material och ljusa färger präglar hela projektet. Penthousets boyta om 158m2 har fönster från golv till tak och strålande utsikt mot Palmabukten i söder och solnedgången i väster. Stort kök, vardagsrum och matplats i ett samt utgång till terrass mot havet. En trappa upp ligger en 132m2 stor takterass med soldäck, saltvattenpool på 26m2, utekök, matplats och lounge. Master bedroom har badrum och dressingroom en suite. Ytterligare tre till fyra sovrum med badrum. En gästtoalett och tvättstuga bredvid köket. I den soliga trädgården anläggs ett mysigt område med saltvattenpool ca 40 m2, utekök, grill och loungeyta. Övrigt är är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt 20 kvm garage. San Augustin har stränder, butiker och restauranger inom gångavstånd och endast ett par minuters bilfärd till Palma.

 • Boyta

  158m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104312
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: