Lavin Estates | Mallorca sydväst villa pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stort välplanerat radhus med privat pool

Fakta Bilder

Mallorca sydväst villa pool

Detta smakfullt renoverade radhus imponerar med sitt centrala läge och den mycket privata poolen! Så fort du kommer in i fastigheten inbjuder den vackert anlagda terrassen med pool dig att dröja kvar, du får genast en känsla av avkoppling och välbefinnande. Här finns även en grillplats med angränsande matplats, samt en chill-out-hörna. Huset har renoverats i en vacker ren stil. På bottenvåningen finns vardagsrum/matsal med angränsande fullt utrustat kök, gästtoalett och en öppen spis som inbjuder dig att dröja kvar under kallare dagar. På övervåningen finns huvudsovrummet med eget badrum, ytterligare 2 sovrum som har tillgång till en vacker terrass och delar badrum, och ett litet kontor. Från alla sovrum har man utsikt in i det gröna och viss havsutsikt. Det idealiska huset för att njuta av solen på Mallorca under en långhelg, för att spela golf på golfbanan i Bendinat eller som huvudbostad med barn som kan släppa ångan vid poolen! Övriga funktioner: privat öppen parkeringsplats, golvvärme i badrummen, luftkonditionering w/c, gasspis, saltvattenpool, sydvästlig orientering, förråd/tvättstuga i huset.

 • Boyta

  136m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OXZX
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 274 907 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: