Lavin Estates | Praktfull lyxvilla med vidsträckt utsikt över Palma…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull lyxvilla med vidsträckt utsikt över Palma och bort mot havet

Fakta Bilder

700m2 4 Sovrum i Son Vida

Magnifik lyxvilla med stora solterrasser och unik utsikt mot Palmabukten

Detta fantastiska lyxboende ligger i Son Vida på en ca 286m2 stor tomt och bjuder genom sitt syd-ostläge många sköna solstunder på de generösa öppna och taktäckta terrasserna. Villan i medelhavsstil är noggrannt byggd med hemtrevlig känsla och excellent standard. Villans boyta om ca 700m2 är fördelada på tre våningsplan och innehåller i entréplan: stort ljust sällskapsrum med öppen spis, TV-rum, det komplett utrustade moderna köket med plats för matbord, stor matsal, grovkök samt gäst-wc. Detta våningsplan leder ut till terrassen, poolområdet med mycket stor och uppvärmningsbar swimmingpool, det trevliga sommarköket och till den stora grönskande trädgården. I övervåningen ligger 5 sovrum fördelade på stort huvudsovrum med badrum en suite och utgång till en privat terrass mot havet, två sovrum med privata badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Alla rum har utgång till en terrass. I bottenvåningen finns ekonomiutrymmen, en vinkällare och ett rum för personalen. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är bl.a. ett dubbelgarage med el.manövrerbar port, tvåglasfönster, centralvärme (gas), delvis golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarm och automatisk trädgårdsbevattning. Egendomen ligger nära Son Vidas golfbanor och en ca 10 minuters biltur från Palma stad.

 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  2086m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2845
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 340 700 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: