Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk sekelskiftsvilla i El Terreno

Fakta Bilder

210m2 5 Sovrum i El Terreno

Stilig villa i lugn stadsnära läge med takterrass

Den charmiga villan med havsutsikt och separat gästbostad ligger i populära stadsdelen El Terreno inte långt från centrala Palma. Husets bebyggda område är på ca 210m2 och har efter en omfattande renovering bevarat dess typiska arkitektur och stil. På entréplan finns en stilig matsal, vardagsrum med kamin och ett stort kök med utgång till en mysig innergård och mot gästhuset. I övervåningen finns fyra sovrum, två badrum och en stor klädgarderob. Huvudsovrummet förfogar över en ca 22,5m2 stor terrass. Högst upp i huset ligger en fin takterrass med utsikt mot havet och en studio. Gästhuset är inredd med ett sovrum med badrum och ett fullt utrustat kök. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor och en alarmanläggning. På gångavstånd finns strandpromenaden ”Paseo Maritimo”, den stora hamnen och inköpscentrum Porto Pi.

 • Boyta

  210m2
 • Tomt

  210m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7180K
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 333 897,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: