Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Totalrenoverad stadshus endast 100m från stranden

Fakta Bilder

325m2 3 Sovrum i El Molinar

Stiligt stadshus i El Molinar med egen pool och takterrass

Det omfattande renoverade huset finns i trevliga El Molinar helt nära Palma stad och endast 100 meter från badstranden. Det bebyggda område omfattar förutom huset om ca 225m2, en terrass med pool samt en rymlig takterrass. Huset är inredd i öppet koncept med vardagsrum/matsal och integrerad komplett utrustat kök och med utgång till poolområdet. En trappa upp finns mastersvit med privat badrum samt ytterligare två sovrum med utgång till en balkong och ett badrum. I bottenvåningen ligger ett inbjudande spa med bastu och dusch, tvättstuga, två förråd och ett gäst-wc. Den omkring 65m2 stora takterrassen med delvis havsutsikt har en utedusch, ett sommerkök är under uppförande. Övriga faciliteter av detta attraktiva hus inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme i badrummen och i spaområdet, luftkonditionering varm/kallt, tvättmaskin, torktummlare, golvbeläggningar i natursten, garderober, el.jalusier och ett garage. Huset säljs fullt möblerad. El Molinar är bara en några minuters biltur från Palma och bjuder på en snygg strandpromenad med talrika restauranger, barer och caféer.

 • Boyta

  325m2
 • Tomt

  107m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  33506
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 913 853,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: