Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa i Palma de Mallorca

Fakta Bilder

382m2 5 Sovrum i Palma

Ditt nya hem – traditionell villa med mallorcinsk trädgård

Den charmiga stadsvillan med uppvuxen trädgård och pool ligger i ett lugnt bostadsområde i Palma de Mallorca. Fastighetens tomtmark är på ca 1.099m2 varav bostadsytan upptar omkring 382m2 fördelade över tre våningsplan. Huset har nyligen renoverats och innehåller i entréplan: stor salong med öppen spis och matsal i fil och med utgång till en ca 80m2 stor terrass, ett allrum, stort separat komplett utrustat kök med plats för matbord, ett sovrum och ett badrum. En trappa upp ligger tre sovrum, ett av dem med privat balkong samt ett badrum. Bottenvåningen hyser en gästlägenhet med separat ingång, ett kontor, gäst-wc, tvättstuga, vinkällare och två förråd. Den stora mysiga utemiljön har en trädgård med fruktträd och skuggande pergola, swimmingpool, grillområde medplats för party samt parkeringsplatser. Centrala Palma med dess stora utbud av förströelse nås på bara några minuter.

 • Boyta

  382m2
 • Tomt

  1099m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33094
 • Badrum

  3
 • Pris

  949 360 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: