Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern penthouse med takterrass och havsutsikt

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Cas Catala

Vacker taklägenhet med havsutsikt i Cas Catala

Välkommen till en elegant utrustat penthouse-våning med takterrass och havsutsikt som nyligen renoerades med fina träinslag. Lägenhetens boyta är på ca 85m2 fördelade på vardagsrum med matplats och öppet komplett utrustat kök i anslutning. På detta plan finns en praktisk stor terrass under tak med plats för matbord, dessutom bjuder lägenheten på  masterbedroom med badrum en-suite och havsutsikt samt ett sovrum och ett separat badrum. En vacker spiraltrappa leder upp mot den ca 60m2 stora snyggt inredda takterrassen med jacuzzi och underbar havsutsikt. Övriga faciliteter inkluderar centralvärme, tvåglasfönster, förråd, en bilparkering i garage och en parkeringsruta utomhus.I bostadskomplexet finns en välvårdad gemensam trädgård med automatisk bevattning.Takvåningen bredvid är också till salu och får då möjlighet att bygga om båda enheter till en större bostad. Den lyxiga marinan Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer, butiker och mysig sandstrand nås på några minuter per bil. Palma stad är 7 minuter bort och flygplatsen ca 20 minuter.

 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2852
 • Badrum

  2
 • Pris

  924 535,43 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: