Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömtomt med bygglov och enastående havsutsikt

Fakta Bilder

2000m2 5 Sovrum i Son Vida

Denna magnifika tomt är till salu i Son Vida på en nästan platt platå och erbjuder förutom en gigantisk tomtmark på omkring 5.800 kvm, en spektakulär utsikt mot Medelhavet. På detta stora stycke mark är det tänkt att på ca 2.000 kvm bebyggd område uppföra en lyxvilla i söderläge med vacker innergård. Villan byggs med högsta standard och i modern design. Licensen har redan begärts och bör omedelbar beviljas så att byggandet kan inledas så snart som möjligt. Köparen kan använda sig av sina egna planer för detta projekt, så att villan kan byggas enligt hans personliga behov och önskemål. Fastigheten ligger högt upp och mycket lugnt i Son Vida och erbjuder därför en underbar utsikt över Palmabukten. Tomten ligger också nära tre golfbanor och endast en 10 minuters biltur till Palma stad.

 • Boyta

  2000m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104306
 • Badrum

  5
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: