Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stadspalats i Palma's gamla stan med stor potential - Sold

Fakta Bilder

1300m2 10 Sovrum i Palma - Sold

Palma stor fastighet på Mallorca till salu

På en lugn gata i Palmas historiska gamla stadsdel, bara några steg från ”Paseo del Borne” och nära till många tapasbarer, restauranger och butiker finns detta pampiga hus från 1800-talet med ett bebyggd område av omkring 1300 kvm fördelad på bottenvåning, entréplan och ytterligare 2 våningar. Byggnaden har en elegant innergård och terrassområden på totalt ca 60 km. Ett av våningsplan har högt i tak med bevarande av vackra historiska inslag som målningar och stuckatur på väggar och tak. Fastigheten består för närvarande av en lokal/butik och sju lägenheter. En fullständig renovering av byggnaden krävs. Huset kan med fördel byggas om till lyxbostäder eller till ett boutique-hotell.

 • Boyta

  1300m2
 • Tomt

  445m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  33337
 • Badrum

  10
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: