Lavin Estates | Magnifik villa i spansk stil i Palmanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa i spansk stil i Palmanova - Sold

Fakta Bilder

690m2 5 Sovrum i Palmanova - Sold

Familjevänlig villa med separat gästhus och stilig poolområde

Detta hemrevliga och stiliga hus i spansk stil har ett separat gästhus på den vidsträckta tomten om ca 2.000m2 varav boytan upptar omkring 690m2. Husets stora välkomnande hall med högt i tak och vackra takbjälkar leder till vänster in i den eleganta och luftiga salongen, till höger till det moderna fullt utrustade köket med matplats och ett förråd. På detta plan finns dessutom två sovrum båda med privata badrum en suite samt en gästtoalett. En trappa leder direkt upp till det magnifika master bedroom med badrum en suite och två walk-in-closet. Den hemtrevliga utemiljön omgiven av en välvårdad trädgård bjuder på ett mycket tjusigt poolområde med jacuzzi, BBQ, en dusch med toalett och flertal underbara terrasser för både sol och skugga. Gästhuset med separat ingång är inredd med allrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter inkluderar dubbelgarage med el.manövrerbar port, flera ute-parkeringar, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom samt trädgårdsbevattning. Palmanova är ett omtyckt område på den vackra sydvästra kusten med flertal sandstränder, vackra vikar, trevliga restauranger, barer och shopping.

 • Boyta

  690m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2861
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: