Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt strandhus - bara 5 minuters promenad till den vackra stranden Es Tren - Sold

Fakta Bilder

160m2 3 Sovrum i Sa Rapita - Sold

Unikt tillfälle - bor direkt på den vackra sandstranden med utsikt över det turkosa Medelhavet

Missa inte denna unika möjlighet - fantastiskt strandhus direkt vid en liten sandstrand och bara 5 minuters promenad till den absoluta drömstranden Es Trenc. Huset som byggdes 1890 och användes då som fiskarstuga är nu totalrenoverad och innehåller i två plan vardagsrum, matsal med öppet kök, tre sovrum, två badrum och ett galleri. Den fantastiska terrassen erbjuder en härlig utsikt över havet och leder genom en liten grind direkt till sandstranden. För dina fordon finns två parkeringsplatser och ett garage. Dessa tidigare fiskarstugor är mycket eftersökta då det enligt den spanska kustlagen inte längre utfärdas några bygglov så nära havet och naturreservat – här bjuds på en unik möjlighet att köpa en fastighet direkt på stranden. Det finns ett antal restauranger, kaféer och chiringuitos i närheten - Sa Rapita och Colonia de San Jordi ligger cirka 10 minuters biltur bort. Palma flygplats kan nås på cirka 40 minuter med bil. Till huset finns en licens för semesteruthyrning.

 • Boyta

  160m2
 • Tomt

  230m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2994
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: