Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående Penthouse med mycket stor takterrass

Fakta Bilder

152m2 3 Sovrum i El Terreno

Modernt penthouse-duplex med jacuzzi

Denna enastående takvåning med en mycket stor terrass med jacuzzi och vidsträckt havsutsikt ligger i den vackra gamla delen av Palma. Bostadens bebyggda område är på ca 152m2 med en terrass på ca 162m2. Denna idylliska takvåning i två plan innehåller en välkomnade hall som leder till ett öppet område med ett vardagsrum/matsal och ett komplett utrustat rymligt modernt kök, dessutom två sovrum, två badrum varav ett en-suite. En spiraltrappa leder upp till andra våningen där det finns ett hemtrevligt allrum som kan användas som sovrum och som leder direkt ut till terrassen. Höjdpunkten till denna fantastiska egendom är den härliga stora terrassen som bjuder på vidsträckt utsikt, en jacuzzi, gott om plats för både matbord och härliga viloplatser. Andra funktioner och inredning inkluderar dubbelglas, parkering i garaget, golvvärme i badrummen och luftkonditionering varm/kallt. Palmas gamla stad är känd för sin fantastiska arkitektur, historiska monument och antika passager. Denna fastighet har ett utmärkt läge med bara 15 minuters bilresa till flygplatsen.

 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7332
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 823 146,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: