Lavin Estates | Fabulös takvåning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fabulös takvåning med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Denna fantastiska takvåning med sin fantastiska havsutsikt ligger i ett lugnt och fint läge i det vackra Genova, ett område i Palma. Denna eftertraktade fastighet har en boyta på ca. 240m2, en vacker terrass med en fantastisk utsikt och ett gemensamt område med bodega, pool och två utomhus duschar och en vacker trädgård med grill, squashbana och solterrasser för gemensamt bruk. Boytan är uppdelat enligt följande: Ett mysigt vardagsrum, en matplats, ett fullt utrustat kök, tvättstuga, huvud sovrummet, som har en extra litet kontor och ett badrum, samt tre sovrum, varav ett en suite och ytterligare ett badrum. Övriga funktioner inkluderar dubbelglas i nästan alla fönster, öppen spis och parkering för två bilar. Genova är mycket känd för sina bra restauranger med sina traditionella mallorquinska rätter och inte långt från denna populära egendom är marinan i Portals Nous med sin fantastiska shopping, utsökta restauranger, barer och flera vackra sandstränder. Palma centrum är cirka fem minuter med bil.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7140
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: