Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor Penthouse-våning i söderläge med magnifik takterrass och vacker havsut - Sold

Fakta Bilder

164m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med en hisnande utsikt över landskapet och Medelhavet ligger detta trevliga hem i ett eftersökt residens med färgrika trädgårdar och ett fantastiskt poolområde i Sol de Mallorca. Takvåningen har en boyta på 164 kvm, en överbyggd terrass på 28 kvm och den 163 kvm stora takterrassen. Bostaden består av ett rymligt vardagsrum med matplats och med den inbyggda terrassen utanför, köket som är komplett utrustad, grovkök intill, huvudsovrum med privat badrum en suite samt ytterligare tre sovrum och två separata badrum. Från entrén leder en trappa upp till takterrassen varifrån utsikten över Medelhavet är betagande. Övriga faciliteter och utrustning som detta bekväma boende erbjuder är: luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), porttelefon med video, tvåglasfönster och en parkeringsplats. Den flotta marinan Puerto Portals med exklusiva butiker, gourmetrestauranger och barer, flera golfbanor och vackra sandstränder ligger inte långt bort.

 • Boyta

  164m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5207
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: