Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Häpnadsväckande takvåning med fantastisk utsikt över hamnen och bukten i Pa - Sold

Fakta Bilder

300m2 5 Sovrum i Palma - Sold

Den helt nyligen totalrenoverade penthousevåning ligger i Palma direkt vid hamnen och den välkända esplanaden Passeig Maritimo. Den pampiga takvåningens bostadsyta är på 300 kvm, terrasser under tak på 50 kvm och öppna terrasser är 20 kvm stora. Bostaden är i två våningsplan och fördelad enligt följande: i entréplan finns ett ljust och rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis med en härlig terrass mot havet utanför, ett komplett utrustat kök, en frukostmatsal, grovkök, gästtoalett och ett sovrum med privat badrum en suite. En trappa upp finns det största sovrummet med privat badrum en suite samt ytterligare tre sovrum, varav ett har eget privat badrum en suite. Därutöver finns ett kontor som går att nyttja till rymlig klädkammare samt ett separat badrum. Övriga faciliteter som detta flotta hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, en jacuzzi på den stora solterrassen, ett förråd och två parkeringsplatser i det underjordiska garaget. Lägenhetskomplexet har också ett fantastiskt stort poolområde. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och shopping är bara en promenad bort.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2765
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: