Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till eftersökta gamla Bendinat med gångavstånd till sandstranden - Sold

Fakta Bilder

205m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Unikt läge - vackert radhus med två terrasser och pool

I ett eftertraktat läge av Old Bendinat ligger detta radhus som nyligen renoverades med mycket känsla för detaljer och innehåller i öppen planlösning ett vackert ljust och luftigt vardagsrum/matrum med angränsande komplett utrustat kök. Totalt fyra sovrum, ett med en-suite badrum, ett separat badrum och ett kontorsrum erbjuder dig och din familj gott om utrymme och integritet. I bottenvåningen kan du inreda och designa cirka 100m2 yta enligt egna önskemål och förvandla den förslagsvis till ett gym, ett spa eller en hemmabio. Huset har tre små balkonger framför sovrummen, samt två stora terrasser på marknivå - en med delvis havsutsikt och en med privat pool. Njut av dina dagar här under Medelhavets sol på vår vackra Mallorca. Det exklusiva Bendinat ligger mycket nära den fashionabla småbåtshamnen i Puerto Portals med dess trendiga restauranger, barer och butiker. Många fina badstränder och vikar kan nås på några bilminuter.

Faciliteter: dubbelglas med UV-skydd, centralvärme, golvvärme i badrummen, grovkök, förråd, gästtoalett, video intercom, två parkeringsplatser på tomten

 • Boyta

  205m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7383
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: