Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk belägen finca i grönskande omgivning - Sold

Fakta Bilder

480m2 6 Sovrum i Calvia - Sold

I utkanten av Calvia – traditionell finca på stor tomt om 13.000m2

Denna hemtrevliga finca ligger på promenadavstånd till den mysiga byn Calvia och är omgiven av det vackra mallorcinska landskapet som garanterar lugn och ro. Från huset med den stora trädgården med fruktträd, grönsaksland och olivträd, flertal terrasser och en pool njuter man av en underbar panoramablick över landskapet och bort till Tramuntana-bergen. Det bebyggda område på ca 601m2 (480m2 First M.) fördelas enligt följande: ett stort vardagsrum med öppen spis och med utgång till utemiljön, separat matsal, komplett utrustat kök med köksö och angränsande grovkök, en sovrumssvit, två ytterligare sovrum, ett badrum, gäst-wc, en verkstad samt ett garage. Därutöver finns med egen ingång två gästlägenheter med ett sovrum och badrum vardera. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk garageport, flere p-platser på tomten, alarmanläggning samt automatisk trädgårdsbevattning. Den genuina byn Calvia ligger vid foten av Sierra Tramuntana och bjuder på äkta sydländsk charm. Den sydvästra kusten av Mallorca med många fina stränder och badvikar, stort utbud av restauranger, barer och shopping ligger bara 10 bilminuter bort.

 • Boyta

  480m2
 • Tomt

  13000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2909
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: