Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bedårande lantlig egendom på 4.400m2 stor tomt

Fakta Bilder

511m2 6 Sovrum i Calvia

Fantastiskt lantställe – drömvilla i fincastil

I utkanten av byn Calvia ligger detta underbara lantställe i söderläge och bjuder på en spektakulär panoramablick över det vackra mallorcinska landskapet. Den enorma tomten om ca 4.411m2 ger tillräcklig integritet och omfattar flera öppna och täckta terrasser, ett stor poolområde, en privat tennisbana, ett sommarkök, ett bastu-hus och allt inbäddad i en härlig grönskande trädgårdsanläggning. Villans bebyggda område är totalt 1.411m2 varav boytan upptar omkring 511m2 fördelad på stor salong med öppen spis, matsal, komplett utrustat kök, ett sovrum med badrum en-suite, ett arbetsrum och en gästtoalett. En trappa upp finns fyra sovrum, samtliga med privata badrum en-suite, delvis också med egen terrassutgång. I bottenvåningen finns en separat gästlägenhet som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som denna pärla till bostad är utrustat med är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme samt flera parkeringsplatser. Den lugna byn Calvia ligger vid foten av Sierra Tramuntana som erbjuder lugn och ro, orginalitet och söderns charm. Mallorcas sydvästra kust med sina magiska stränder och vikar samt ett stort utbud av restauranger, barer och shopping ligger bara 10 bilminuter bort.

 • Boyta

  511m2
 • Tomt

  4411m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2892
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 706 725,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: