Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk belägen egendom med stor tomtmark - Sold

Fakta Bilder

195m2 4 Sovrum i Calvia - Sold

Charmig mallorcinsk finca mitt i grönskan

På en ca 15.000m2 stor grönskande tomt ligger detta mysiga hem byggd i traditionell fincastil och i härlig söderläge. Tvåplanshusets bostadsyta är på ca 195m2 plus ca 30m2 öppna och överbyggda terrassområden och innehåller i entréplan vardagsrum, matsal, ett kök, ett sovrum med badrum en-suite samt ett gäst-wc. Alla rum har typisk traditionell mallorcinsk inredning som träbjälkar, mycket träsniderier och natursten både som golv- och väggdekorationer. I övervåningen ligger tre sovrum, samtliga med privata badrum en suite och med utgång till en terrass. I den vidsträckta medelhavsträdgården finns en härlig swimmingpool, grillhörna och flera parkeringsplatser. Dessutom finns en ca 190m2 stor lagerbyggnad som kan byggas om till förslagsvis garage, gästhus eller ateljé. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster samt en bastu. Detta idyll ligger i härlig grönskande omgivning mellan Palmanova och Calvia inte så långt från restauranger, barer, shopping och fina badstränder på den omtyckta sydvästra delen av Mallorca.

 • Boyta

  195m2
 • Tomt

  15000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2890
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: