Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Traditionell finca med fridfullt läge och panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

344m2 4 Sovrum i Andratx - Sold

Charmig finca omgiven av fruktträd mycket nära Port Andratx

Detta hemtrevliga lantställe ligger inbäddat i den mallorcinska landsbygden vid foten av Tramuntanabergen och erbjuder lugn och avskildhet men ändå nära till det sofistikerade Port Andratx som kan nå på bara några bilminuter. Med totalt fyra sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis, ett komplett utrustat kök samt en separat gäststuga på tomten, erbjuder fastigheten tillräcklig med utrymme för dig, din familj och dina gäster. Bostaden lämpar sig mycket väl till åretruntboende med sitt vackra utomhusområdet med flera mysiga terrasser både med och utan tak, ett sommarkök, en välskött trädgård och ett ljust poolområde. Ytterligare höjdpunkter som denna charmiga fastighet erbjuder är många mandel-, citron- och apelsinträd på tomten och en egen brunn.

 • Boyta

  344m2
 • Tomt

  3500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2955
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: