Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig familjevänlig villa i spansk stil - Sold

Fakta Bilder

394m2 4 Sovrum i Portixol - Sold

Ditt nya hem – fantastisk belägen bostad i Portixol

Denna charmiga traditionella villan med delvis havsutsikt ligger mycket nära den populära byn Portixol. Fastighetens markyta är på ca 443m2 varav boytan upptar omkring 394m2. Huset har tre våningar och är indelad på följande: i entréplan finns ett stort ljust vardagsrum/matsal med utgång till en mysig överbyggd terrass, det komplett utrustade moderna köket, ett kontor och ett gäst-wc. En trappa upp ligger master bedroom med badrum en suite och privat terrass, ytterligare två sovrum med gemensamt badrum. Högst upp i huset finns ”tornrummet” en lugn oas med access till en terrass med blick över havet. Den trevlige utemiljön bjuder på en uppvärmd pool och en medelhavsträdgård. I bottenplan finns garaget med plats för fyra fordon, dessutom en gästtoalett med dusch, vinkällare, gym och förråd. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, alarmanläggning och automatisk trädgårdsbevattning. Portixol har en fin strandpromenad med stort urval av restauranger och caféer bara några minuters promenad bort.

 • Boyta

  394m2
 • Tomt

  443m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7175
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: