Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt radhus I Medelhavsstil - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i San Agustin - Sold

Modernt radhus i söderläge med fantastisk takterrass

Detta charmiga radhus i Medelhavsstil har en fantastisk takterrass. Fastigheten har ett byggt område på ca 200m2 fördelat över tre nivåer. På entréplanet hittar du en mysig stor patio/ uteplats med grillhörna, ett vardagsrum i ljus öppen planlösning med det komplett utrustade köket. På nedre våningen finns tre sovrum och ett badrum. På andra våningen ligger det stora huvudsovrummet med privat badrum en-suite. Höjdpunkten till den här idylliska fastigheten är takterrassen med ett chill-out-område och en bardisk. Ytterligare faciliteter och utrustning som detta trevliga hem erbjuder är bl.a. söderläge, tvåglasfönster, parkering, luftkonditionering varm/kallt och ett larmsystem. Detta moderna hus ligger i det attraktiva området Cala Major, mycket nära de vackra stränderna och vikarna på Mallorcas sydvästra kust samt det livliga nattlivet i Palma med sina trendiga klubbar, barer och restauranger.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7329
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: