Lavin Estates | Makalös historiskt lantegendom med orginaldetaljer i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Makalös historiskt lantegendom med orginaldetaljer i Esporles

Fakta Bilder

1000m2 5 Sovrum i Esporles

Fenomenal lantegendom med byggnader från 1400-talet i byn Esporles

Denne exceptionella historiska egendomen går tillbaka till 1400-talet och ligger inom gångavstånd till byn Esporles i Tramuntanabergen med vacker utsikt över landskapet. Egendomen består av en huvudbyggnad, flera små byggnader och terrasser på totalt ca 1500m2 på 2 hektar gigantisk tomtmark. Mangårdsbyggnaden har tre våningar. I entréplan finns en generös salong med matsal, det komplett utrustade stora lantliga köket, två sovrum med privata badrum en suite och en gästtoalett. I övervåningen finns masterbedroom med badrum en suite och dressingroom och en lounge. På nedersta våning ligger två gästsviter med badrum en suite, ett partyrum, ett bibliotek och en vinkällare. Varje våningsplan har en fin solterrass och från det nedre planet har man direkt utgång till poolen och den vackra trädgården. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är förstklassig och stilren inredning med vackra trägolv, takbjälkar, tre eldstäder, golvvärme, bastu, pool och spa. En ekologisk trädgård, en citron- och apelsinträdsplantage samt en ridplats ingår också. Huset har modern inredning med de ursprungliga detaljer perfekt bevarade. En mycket lyckad kombination.

 • Boyta

  1000m2
 • Tomt

  20000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33340
 • Badrum

  7
 • Pris

  7 620 340 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: