Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fabulös stor villa med panoramablick över havet - Sold

Fakta Bilder

989m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Betagande utsikt – drömvilla i Bendinat

Med en makalös utsikt över havet och den kungliga golfbanan av Bendinat ligger detta fantastiska hem på en tomt om ca 1.1627m2. Villans boyta är ca 989m2 fördelade på fyra våningsplan och innehåller i entréplan rymlig salong med matsal och öppen spis, det komplett utrustade öppna köket, ett sovrum med badrum en-suite samt gäst-wc. Den vackra utemiljön bjuder på flertal terrasser för både sol och skugga, en ca 50m2 stor pool och allt omgiven av en underbar trädgårdsanläggning. En trappa upp finns master bedroom med badrum en suite, dressingroom och privat terrass, därutöver ligger på detta plan ytterligare två sovrumssviter. Bottenvåningen är reserverad för bästa avkoppling och välbefinnande som lyxig spa med bastu, turkisk hammam samt ett gym. Dessutom hemmabio och en vinkällare. Längst ner i huset ligger garaget med elmanövrerbar port, tvättstugan, förråd samt ett rum med badrum. Den härliga takterrassen bjuder förutom på en spektakulär utsikt också på en bar, grillplats, chill-out-area samt jacuzzi. Övriga faciliteter som detta drömhem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanlägning samt automatisk trädgårdsbevattning. I nära omgivning ligger golfbanan i Bendinat samt den exklusiva marinan Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och lyxig shopping.

 • Boyta

  989m2
 • Tomt

  1114m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2863
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: