Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern lägenhet med panoramablick över havet - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Portals Nous - Sold

Ljus och luftig totalrenoverad lägenhet med utsikt över havet

Detta stiliga hem som har härlig söderläge har nyligen totalrenoverats med materialval och inredning av högsta standard. Lägenhetens boyta är på ca 110m2 fördelad på ljust öppet vardagsrum/matrum med integrerad hypermodernt kök med köksö, mastersvit med privat badrum, ytterligare ett sovrum med separat badrum samt ett grovkök. Det stora panoramafönstret i vardagsrummet kan öppnas helt, så att man kan njuta av den magnifika havsutsikten från frukostbordet. Övriga facíliteter som bostaden är utrustat med är tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ett förråd samt en parkeringsplats i garage. Bostaden finns i en välvårdad residens med gemensam trädgård med gångavständ till centrum och stranden i Portals Nous. Runt den exklusiva marinan Puerto Portals finns många utsökta restauranger, barer och lyxig shopping.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2891
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: