Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Direkt vid Portals strand- stor lyxvåning med havsutsikt och 95m2 terrass

Fakta Bilder

Direkt vid Portals strand - stor lyxvåning med havsutsikt och 95m2 solig terrass

Närmare den exklusiva marinan Portals och sandstranden kan du inte komma.

Denna perfekt belägna lägenheten ligger inom gångavstånd från den exklusiva småbåtshamnen i Portals och njuter av en underbar fri havsutsikt. Bostadens bebyggda område är ca 223m2 med en generös ca 100m2 stor terrass och omfattar i praktisk öppen planlösning ett stort vardagsrum/matsal med komplett utrustat modernt kök, generöst huvudsovrum med badrum en suite och walk in closet, ytterligare två sovrumsviter samt en separat gästtoalett. Höjdpunkten till detta underbara hem är den stora terrassen som erbjuder en jacuzzi samt ett förråd, och inte att förglömma den spektakulära vyn över marinan och havet. Övriga faciliteter inkluderar en bilparkering i garage, tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt.Till bostadskomplexet hör en gemensam swimmingpool omgiven av en charmig medelhavsträdgård med automatisk bevattning. Puerto Portals har mycket att erbjuda från designerbutikerna, eleganta restauranger och trendiga barer till de fantastiska stränderna.

 • Boyta

  223m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7324
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 446 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: