Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lägenhet fronline mot havet i Torrenova - Sold

Fakta Bilder

80m2 3 Sovrum i Palmanova - Sold

Drömläge för lyxvåning direkt vid stranden

Med havet som granne ligger detta lyxiga drömhem i ett fint bostadskomplex med badstranden utanför dörren direkt vid havet i Torrenova. Den elegant utrustade lägenhet har en boyta om ca 106m2 samt en härliga panoramablick över hav och land från den ca 26m2 stora terrassen. Lägenheten är ljus och luftig inredd med vardagsrum och matplats, ett öppen och komplett utrustat kök, ett sovrum med badrum en suite med terrassutgång mot havet samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. En gemensam swimmingpool och trädgård finns i det välvårdade bostadskomplexet. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är tvättstuga, tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, en garageplats samt hiss i byggnaden. En dykskola och några butiker finns helt nära.

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2871
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: