Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Den perfekta bostaden för din familj

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Cala Vinyas

Underbar villa för den stora familjen

Detta vackra hus har härlig söderläge och finns i Palmanova med gångavstånd till stranden. Villan har tre våningar och bjuder på stora ytor – det perfekta hemmet för din familj. Fastighetens tomtyta är på ca 947m2 varav boytan upptar omkring 450m2 med flertal öppna och överbyggda terrasser om ca 60m2. Den hemtrevlige utemiljön bjuder på en skön swimmingpool och en grönskande medelhavsträdgård. Det 2014 renoverade huset innehåller i entréplan vardagsrum/matsal, det komplett utrustade köket med plats för matbord, en mysig lounge, en gästtoalett och ett förråd. En trappa upp finns den stora sovrumssviten med två dressingroom, badrum och angränsande terrass med delvis havsutsikt, ytterligare ett sovrum med privat badrum en suite och ett kontor. På bottenvåningen erbjuder den generösa familjevillan en lägenhet bestående av två sovrum med badrum en suite och dressingroom, en hemmabio, en tvättstuga och ytterligare ett sovrum med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhus erbjuder är bl.a. ett garage med elmanövrerbar port, flera parkeringsplatser ute, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, video intercom, larmsystem och automatisk trädgårdsbevattning. Palma Nova är mycket omtyckt med en stor sandstrand och strandpromenad som är kantat av talrika restauranger, barer och shopping. Den lyxiga marinan Puerto Portals och fina badvikar kan nås på några bilminuter.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  947m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2838
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 208 693,04 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: