Lavin Estates | Familjevilla på med stor pool och trädgård
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla på med stor pool och trädgård - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Läckert designad villa med stora terrasser och sällskapsytor

En villa på 200kvm med mycket spännande design som som är unikt i sitt slag, terrasser på 450kvm, en stor och läckert placerad pool och en tomtyta på över 1500kvm. Villan har en läckert designad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Boendeytan och terrasserna ligger i samma plan vilket är underbart för en barnfamilj. Poolen når man med en trappa inne från huset eller från utsidan. Vardagsrummet på denna fastighet erbjuder en hall, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett modernt öppet kök med frukostbar och matplats, ett sovrum med eget badrum, tre ytterligare sovrum och två badrum. Ett väl tilltaget master bedroom med on-suite badrum.  Utomhusområdet består av en pool, en stor trädgård och utrymme för parkering. Villan har både dubbelglas i fönstren, golvvärme, varm/ kall luftkonditionering, rörelsedetektorer, video-intercom, ett dubbelgarage med en elektrisk dörr, trädgårds bevattningssystem och en uteplats. Costa de la Calma är ett vackert bostadsområde och ligger mindre än 5 km från Santa Ponsa och Andratx. Palma tar man sig med bil på 30min.

 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  1560m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7183K
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: