Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig familjevilla med pool i mediteransk modern stil

Fakta Bilder

500m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Hus i mallorcinsk stil med bästa läge

Den i Costa den Blanes belägna villan som är byggd i traditionell mallorcinsk stil ligger på en ca 1.958m2 stor tomt med ett bebyggd område av ca 500m2, ytterligare 300m2 kan byggas till. I villans entréplan ligger ett generöst vardagsrum/matsal med stor öppen spis i dess mitt, rymligt komplett utrustat kök med köksö och plats för matbord, ett sovrum med badrum en-suite, ett gym och en gästtoalett. I övervåningen finns en salong med öppen spis och biljardbord, huvudsovrum med privat badrum samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Den rymliga utemiljön har flera öppna och täckta terrasser, swimmingpool, ett mycket vackert sommarkök och allt omgiven av en trevlig trädgårdsanläggning. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk trädgårdsbevattning samt två garage med elmanövrerad port, varav det ena har omvandlats till tvättstuga med gästtoalett. Costa den Blanes är ett populärt bostadsområde på sydvästra kusten, nära den exklusiva marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger, barer och lyxig shopping, Bendinats golfbana och fina badstränder. Palma stad nås på ca 10 minuter med bilen.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1985m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2895
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 015 412,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: