Lavin Estates | Elegant lyxfastighet i det exklusiva Son Vida med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant lyxfastighet i det exklusiva Son Vida med strålande utsikt över Pal

Fakta Bilder

400m2 6 Sovrum i Son Vida

Den moderna helt nyligen totalrenoverade drömvillan med separat gästvåning ligger på en ca 2 100 kvm stor tomt i det exklusiva villaområde Son Vida med svårslagen utsikt över land och hav. Villan är mycket modern och trendig med en boarea på 400 kvm och ett flertal härliga terrasser för både sol och skugga på 200 kvm tillsammans, en mycket välvårdad trädgård och en underbar swimmingpool att svalka sig i. Villans tre våningsplan innehåller i entréplan den generösa salongen med öppna spisen, matsalen, köket som är i öppen planlösning med mycket exklusiv inredning, ett sovrum med eget badrum en-suite samt ett gäst-wc. Stora skjutdörrar som öppnar upp mot solterrassen och poolen. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite, ytterligare ett sovrum med badrum en-suite. Både sovrummen har utgång mot solterrassen. I nedervåningen ligger gästlägenheten med separat ingång, inredd med vardagsrum/matplats, två sovrum, två badrum samt ett kök. För personalen finns ett separat sovrum med badrum en-suite till förfogande. Övriga faciliteter av detta drömboende är centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, rörelsedetektorer, alarmanläggning, jacuzzi, bastu, porttelefon, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt två p-platser.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  4048
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 878 385 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Meddelande skickat

Ditt meddelande har skickats.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Meddelande skickat

  Ditt meddelande har skickats.

  Please amend the following issues: