Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk beägen naturstenvilla på sydvästra Mallorca - Sold

Fakta Bilder

360m2 4 Sovrum i Calvia - Sold

Charmig villa i typisk mallorcinsk arkitektur och utrustning

Mycket nära Calvía i sydvästra delen av ön ligger denna vackra naturstensvilla. Huset välkomnar med en stor högt i tak entréhall och leder därifrån i det öppna vardagrummet/matplatsen med öppna spisen och det komplett utrustade köket. Det finns ett huvudsovrum med badrum en-suite och privat terrass på övervåningen och tre ytterligare sovrum med badrum en-suite,ett arbetsrum och gästtoalett på nedre våningen. Det vackra utomhusområdet bjuder på en subtropisk trädgård, en stor pool och flera mysiga terrasser. Fastigheten ligger mycket tyst och fridfull och erbjuder tillräckligt med integritet och en underbar utsikt över den charmiga landsbygden till Tramuntana-bergen. Den autentiska staden Calvía finns inom gångavstånd och de populära turistorterna samt de vackra stränderna på sydvästra Mallorca ligger bara några minuters biltur bort.

Utrustning: tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, dubbelgarage med elektrisk grind, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  1434m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7350
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: