Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern finca med pool nära Llucmajor

Fakta Bilder

296m2 5 Sovrum i Llucmajor

Modern och luxuös utrustat finca i fridfullt läge

Detta mallorcinska lanthus ligger på en stor tomt om ca 17.576m2 helt nära orten Llucmajor, är byggd i natursten och har en boyta om 296m2 fördelad på två våningsplan. I entréplan ligger ett stort vardagsrum med matsalsdel, ett separat komplett utrustat modernt kök med köksö och matplats, ett sovrum med badrum en suite, tvättstuga, förråd samt ett rum till som lätt kan ändras till en bostad med egen ingång. På övervåningen finns tre stiliga sovrumssviter med egna dressingroom. Den underbara utemiljön med flera sittgrupper, matplats, soldäck och den fina poolen med jacuzzi inbjuder inte bara på sommaren till avkoppling. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, varmvatten genom solpanelar, öppen spis, stengolv och garderober. Llucmajor är en charmig småstad, långt från turismen och ligger ca 15 km från den spektakulära klippiga sydkusten.

 • Boyta

  296m2
 • Tomt

  17567m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33360
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 228 498,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: