Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk villa i lugnt bostadsområde

Fakta Bilder

580m2 5 Sovrum i Palma

Perfekt för familjen - villa med fyra sovrum och härligt utomhusområde

Denna attraktiva villa med fasad i natursten ligger i Vileta, ett lugnt bostadsområde av Palma de Mallorca. Villan har fyra sovrum och tre badrum, ett kontor, ett vardagsrum med matplats och ett komplett utrustat kök. Dessutom finns ett gästhus som är inredd med ett sovrum, ett badrum, ett kontor, ett hobbyrum och en jacuzzi. Utomhusområdet omfattar flera mysiga terrasser, en fastbyggd grillplats, en välvårdad trädgård i medelhavsstil och en vacker pool. Den gamla historiska stadsdelen av Palma med dess charmiga gatorna, de imponerande historiska byggnaderna och gömda gårdarna, många gastronomiska erbjudanden och shoppingmöjligheter är bara några bilminuter bort.

Utrustning: tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt i gästhuset, öppen spis, rörelsedetektor, larmsystem, vinkällare samt garage för tre fordon med automatisk portöppning.

 • Boyta

  580m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6615
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 623 875,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: