Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trivsam villa idylliskt belägen - omgiven av en kärleksfullt skapad Medelha - Sold

Fakta Bilder

232m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta inbjudande hem finns i Nova Santa Ponsa med en underbar utsikt över det pittoreska landskapet, bergen och havet. Fastighetens tomtareal är på 1 011 kvm med en boyta på 232 kvm, härliga terrassområden, både med och utan tak på sammantaget74 kvm som inbjuder till trevligt umgänge, en mycket vacker och välvårdad palmträdgård, stor skyddad grillplats och en fantastisk swimmingpool. Villans två våningsplan innehåller på entréplan: vardagsrum med öppen spis, matsal, köket som är komplett utrustad med angränsande grovkök, förråd samt ett sovrum med badrum en suite. Från nästan alla rum når man poolområdet och trädgården. En trappa upp ligger två sovrum, varav det ena är utrustad med ett badrum en suite. Det andra badrummet används för närvarande som förråd, men kan lätt återskapas. Samtliga rum på detta våningsplan har utgång mot en underbar solterrass med havsutsikt. Övriga faciliteter av detta förtjusande hem är bl.a. oljeeldning, solceller, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmsystem, tvåglasfönster, ett garage samt flera p-platser. Egendomen är belägen i nära anslutning till de tre golfbanor i Santa Ponsa, några minuter från stranden och den trevliga marinan i Port Adriano.

 • Boyta

  232m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2527
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: