Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorca vacker villa i fincastil i Nova Santa Ponsa 2854 - Sold

Fakta Bilder

Gedigen villa med stor grönskande trädgård - Sold

Fabulös villa i klassisk mallorcinsk stil i lugn omgivning

I omtyckta lugna Nova Santa Ponsa ligger detta vackra hus i typisk mallorcinsk stil med sydostlig läge. Fastighetens markyta är på ca 1.115m2 varav bostadsytan upptar omkring 290m2 på 3 våningsplan som fördelas enligt följande: i entréplan finns en stor salong med matsalsdel och snygg öppen spis, i anslutning det komplett utrustade öppna köket, två sovrum med gemensamt badrum samt gäst-wc. Detta plan öppnar upp mot den underbara utemiljön med grönskande och välvårdad trådgård som bjuder på en stor överbyggd terrass med vackert utekök, bar och matplats, en generös pool samt en öppen solaltan. I övervåningen ligger master bedroom med dressingroom och anslutande privat terrass. Bottenvåningen har ett dubbelgarage med el.manövrerbar port, ett förråd samt ett rum med badrum intill som kan nyttjas till sovrum. Därutöver finns en separat gästvåning med egen ingång som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och komfort som denna hemtrevliga bostad erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning samt automatisk trädgårdsbevattning. I nära omgivning finns fina sandstränder, Santa Ponsas golfbanor och den moderna marinan Port Adriano med dess excellenta restauranger och lyxshopping.

 • Boyta

  290m2
 • Tomt

  1115m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2854
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: