Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv frontline-villa med egen stig ned till havet - Sold

Fakta Bilder

367m2 5 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Hemtrevlig villa med panoramablick över Medelhavet

Detta drömboende är en pärla med sitt fantastiska läge vid havet och med egen stig ned till en liten mysig badvik. Bostadens bebyggda yta är på ca 367 m2 och ligger på en generös tomt om ca 1.340 m2. Villans entréplan välkomnar med ett ljust vardagsrum/matsal med öppen spis och med utgång till en trevlig terrass med underbar utsikt över havet, ett komplett utrustat  kök, ett rymligt huvudsovrum med badrum en-suite och terrasstillgång, ytterligare ett sovrum med badrum, grovkök och gästtoalett. Undervåningen förfogar över egen ingång och är inredd med ett allrum med matplats och öppet kök samt tre sovrumssviter med utgång till en överbyggd terrass med blick mot havet. I bottenvåningen finns en vacker inomhuspool, bastu, spelrum och separat toalett. Bostadens höjdpunkt är absolut den välskötta Medelhavsträdgården som leder direkt ned till den charmiga badviken. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, elvärme, luftkonditionering varm/kallt samt två parkeringsplatser. Costa de la Calma är ett populärt område på sydvästra Mallorca. I Santa Ponsa som ligger granne finns allt man behöver och många fina badstränder är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  367m2
 • Tomt

  1340m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2939
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: