Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa med havsutsikt och trädgård - Sold

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Cas Catala - Sold

Fenomenal villa med blick över Palmabukten och Marivent-palatset

På en dubbeltomt om ca 2.000m2 ligger detta vackra hus med sydostläge i Cas Catala. Villans bebyggda område upptar omkring 500m2 fördelade över tre våningsplan. I entréplan finns det stora vardagsrummet med matplats och öppen spis, ett separat komplett utrustat kök med grovkök och förråd intill, ett gästrum med badrum en suite samt ett personalrum också det med badrum en suite. Detta plan öppnar upp mot den härliga utemiljön med flertal terrasser både med och utan tak, en inbjudande saltvattenpool, ett utebadrum och allt omgiven av en grönskande trädgård. En trappa upp ligger det stora huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Högst upp i huset finns en generös studio med havsutsikt som kan användas till förslagsvis extra sovrum, ateljé eller som mysig lounge. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem är utrustat med är en vinkällare, gästtoalett, tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning, flertal förråd samt en carport med plats för tre fordon. Bostaden ligger i omtyckta och lugna Cas Catala och förutom den kungliga golfbanan av Bendinat finns den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping i omedelbar närhet samt många fina vikar och sandstränder. Palma stad kan nås på ca 15 bilminuter.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2899
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: