Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i unikt läge med obegränsad utsikt över det stora blå - Sold

Fakta Bilder

400m2 5 Sovrum i Bonanova - Sold

Villa med havsutsikt och helt nära Palma

Denna stiliga villa i söderläga kombinerar de bästa aspekten av en bostad på Mallorca – den drömska havsutsikten från alla plan, närheten till den fina sandstranden, liksom den korta avstånden till Palma-metropolen. Fastighetens tomtyta är på ca 786m2 varav boytan upptar omkring 400m2 fördelade över tre våningsplan. I entréplan ligger ett mottagningsrum med kamin, en öppen salong/matsal med havsutsikt, det komplett utrustade köket, grovkök, ett spelrum samt en gästtoalett. En trappa upp finns tre sovrum delvis med access till en terrass, ett badrum samt en lounge med utgång till den största terrassen mot havet. Härifrån leder en trappa upp till den magnifika takterrassen. I bottenvåningen finns ytterligare två sovrum, ett omklädningsrum och ett badrum. Den välvårdade utemiljön har förutom en liten trädgård vid ingången, en stor pool och ett grillområde. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt samt parkeringsplatser på tomten. Detta lyxiga hem har ett attraktivt läge i Cala Major helt nära fina stränder och badvikar samt Palmas stora utbud av förströelse.

 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  786m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104349
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: