Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Komfortabel villa med havsutsikt i Cala Blava

Fakta Bilder

250m2 6 Sovrum i Cala Blava

Familjevilla med bra läge i Cala Blava och med 100m till badstranden

Denna attraktiva bostad ligger i andra raden mot havet i Cala Blava på södra Mallorca med bara några steg ned till stranden och morgondoppet. Fastighetens tomtyta är på ca 1.052m2 varav bostadsytan upptar 250m2 fördelad över två våningar samt sköna ca 85 kvm stora terrassområden. Bostadens entréplan består av ett rymligt vardagsrum, en matsal, ett stort kök med tillgång till en täckt terrass, ett sovrum, ett badrum, ett klädvårdsrum och en tvättstuga. En trappa upp ligger sovavdelningen med master bedroom med badrum en-suite och walk-in-closet, fyra ytterligare sovrum och två badrum, ett av dem en-suite). Från detta våningsplans terrass har man fin utsikt mot havet. Den vackra utemiljön inkluderar öppna och täckta terrasser, en välskött trädgård, ett stort poolområde, ett WC, garage och en verkstad. Övriga faciliteter och utrustning i denna hemtrevliga villa inkluderar dubbelglas, centralvärme, marmorgolv, luftkonditionering varm/kallt, platsbyggda garderober och ett bevattningssystem för trädgården. Cala Blava är ett lugnt bostadsområde som tillhör kommunen Llucmayor och ligger på den spektakulära klippiga sydkusten på Mallorca. Öns huvudstad, Palma, kan nås på 20 minuter med bil.

 • Boyta

  250m2
 • Tomt

  1052m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  33493
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 124 656,55 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: